copyright © 2022 Pravda Media
Gigi is geboren in Delft en deed Allround DTP op Grafisch Lyceum in Rotterdam en studeert nu aan Albeda College in Middelharnis voor onderwijsassistente. Ze heeft een zoontje van 3 jaar, Gianni genaamd en een oudere zus die Mandy heet. Ze woont bij haar ouders.

Mamagigi

 

In 2019 deed Gigi mee aan het TV-programma '4 handen op 1 buik' (BNNVARA), omdat ze in verwachting was van zoontje Gianni en in 2021 werkte ze mee aan het programma 'First and last' (SBS6) met Martien Meiland en Britt Dekker. Op YouTube heeft ze sindsdien haar eigen kanaal, Mamagigi genaamd, waar ze regelmatig vlogs plaats over haar leven met Gianni. Inmiddels heeft ze niet alleen op YouTube, maar vooral ook op Instagram vele volgers.

 

Editing

 

Doordat ze al jaren had kunnen experimenteren met de apparatuur van vader Ron, werd ze uiteindelijk zeer bedreven in het maken van filmpjes. Ook kreeg ze het editen al snel onder de knie Inmiddels is ze gespecialiseerd in het maken van stopmotion, vlogs en de wereld van social media voor haar aandeel in de werkzaamheden binnen Pravda Media.

G I G I   B R O E K H A R T