JEANET SIDDHI
RON LIVE KLANKMEDITATIE
Booking

Ron is als muzikant te boeken voor diverse gelegenheden en concerten.


One-man band
Live gitaarmuziek als sfeervolle achtergrondmuziek onder begeleiding van orkestbanden van beroemde easy listening gitaar hits. Ron verzorgt zijn optreden met een kleine geluidsset en nummers zoals Albatros (Fleetwood Mac), How deep is your love (Bee Gees), I love you much too much, Moonflower (Santana), Apache (Shadows), The Loner (Gary Moore), A whiter shade of pale (Procol Harum), Lilli was here (Dave Stuart), Take 5 (Dave Brubeck), etc. Voor de verandering even geen pianist, maar een one-man gitaarband speciaal voor recepties, borrels, jubilea, VIP party's, beurzen en evenementen, etc.

Klankconcert
Ron is docent klankmeditatie en mantra zingen. Als muzikant/componist heeft hij een speciaal klankconcert ontwikkeld met als titel 'The Waves of Meditation'. Een lig-concert om te genieten van de klanken van diverse instrumenten. Laat je meevoeren op de golven van de muziek en 'natural sounds' zoals de wind, golven van de zee en beleef een reis van meditatieve ontspanning.

Onder begeleiding van onder meer Tibetaanse klankschalen, akoestisch gitaar, mantra zang, Turks bekken, chimes,  Indiaas harmonium en muziek met sounds of nature, zullen de hoogfrequente trillingen de aanwezigen naar een diepe ontspanning brengen. Ervaring met yoga of meditatie is absoluut niet vereist. Een klankconcert duurt 75 min. Speciaal voor yogascholen, yoga evenementen en spirituele centra's. 


Yoga & Music
Een yogales verzorgd door partner en docent bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte, Jeanet Siddhi Heilbron, met live muziek van Ron met klankschalen, akoestisch- en sitargitaar en harmonium. Speciaal voor yogascholen, yoga evenementen en spirituele centra's.Boekingen:
06-83777335 Bel of mail gerust voor een offerte!
R o n  B r o e k h a r t
f  i  l  m  s  &  m  u  s  i  c
copyright © 2018 by Ron Broekhart 

EMAIL

phone +31-683777335